Collaborative Information Site

User Profile @linksmanden

follow: RSS


linksmanden's Posts

Derfor elsker vi zinfandel

posted by linksmanden 2 days ago

Hvis USA havde en national drue inden for vin, ville det helt sikkert være zinfandel. Hver år produceres deres millioner af liter zinfandel vine og det er absolut den største drue i californiske vine. Der er en drue der kræver masser af sol, og smagen er som regel dejlig frugtig.

Man får meget vin for pengene, og det er typisk en vin der falder i de flestes smag, hvilket også er grunden til at det hurtigt er blevet en af de foretrukne druer blandt os danskere.

 

continue reading
1 visits |0 Comments

Spar nemt penge på mekanikerregningen

posted by linksmanden 8 days ago
tags: mekaniker motorolie

De fleste der har en bil, ved at det kan være en dyr fornøjelse at sende den på værksted eller til service. Selvom man måske slet ikke troede, at der var noget galt med den, kan det hurtigt komme til at koste flere tusinde kroner. Der er mange af udgifterne man naturligvis ikke kan gøre det helt store ved, medmindre man er særdeles bilkyndig. Der er dog også steder, hvor man rimelig let kan spare penge, uden at være en helt store bil handymand. Du kan eksempelvis sagtens uden nogen problemer påfylde motorolie, ellers hurtigt kan koste små 1000 kroner på en større bil. Køber du motorolie online, er prisen ofte langt under det halve af hvad et værksted tager - og operationen er nem og overstået på et par minutter. 

De små ting som netop påfyldning af væsker, koster meget mindre hvis man selv gør det. Er der sprunget en pære, er det i de fleste tilfælde også nemt selv at skifte, hvis man lige finder en guide på Youtube eller lignende. 

continue reading
1 visits |0 Comments

Prøv XLS Medical Fettbindare

posted by linksmanden 8 days ago

XLS Medical Fettbindare börjar fungera redan efter 3 dagar. Därefter kan du börja märka en skillnad på din vikt. XLS Medical Fettbindare verkar genom att binda upp till 28 % av det intagna fettet i magen genom att absorbera fettmolekylerna och bilda ett fett-/fiberkomplex. Läs alltid noga informationen på bipacksedeln innan du börjar använda produkten.

continue reading
1 visits |0 Comments

Psykoterapi i Odense

posted by linksmanden 16 days ago

Selvom Danmark er et lykkeligt land, er der mange der går og døjer med mentale problemer af forskellig slags. Nogen gange er det noget der kan klares med nogle gode snakke med nære venner, men andre gange skal der lidt friske øre på sagen. Marchella tilbyder psykoterapi i Odense hvor hun hjælper med mange forskellige slags problemer. 

Det er vigtigt at huske, at terapi kan være sundt for stort set alle, og at det er bedst at tage denne slags problemer i opløbet, end når de er blevet til alvorlige tilstande 

continue reading
1 visits |0 Comments

Psykiske syge lades i stikken

posted by linksmanden 17 days ago

Generelt betegnes Danmark som et af verdens lykkeligste lande, selvom vi dog for nyligt er blevet overhalet af Norge, og altså ikke længere kan prale af den titel. Men selvom vi generelt er blandt de absolut mest lykkelige i verden, så er det en sandhed med modifikationer, for selvom det godt kan være, at der er mange, der generelt er glade, så er der også flere hunderede tusinde der lider af psykiske problemer, og næppe går rundt i en lykkelig tilstand.

Det skaber problemer, da vores samfund ikke lader til at være gearet til at så mange har problemer. I takt med at psykiske patienter stiger i antal, bliver det sværere og sværere for det danske hospitalsvæsen at følge med, hvilket betyder at flere patienter bliver ladt en smule i stikken. 

Der findes en lang rækker af bosteder som disse, hvor der behandles intensivt, men det er især ved de lidt "mindre slemme" tilfælde, at det kan være svært at følge trop med den triste udvikling. Det handler naturligvis om at få fat i patienterne in

continue reading
1 visits |0 Comments

Black Friday 2018

posted by linksmanden 1 month ago
tags: black friary

Der er ingen tvivl om, at for tilbudsjagere er er Black Friday er årets helt store shopping dag. Hvad der startede som en gimmick i USA, hvor butikkerne skulle gøre klar til julevarerne, har det vokset sig til at være et globalt fænomen. I USA omsættes der for flere hundrede milliarder kroner på den ene dag. 

Helt så vildt er det naturligvis ikke i Danmark, men det er stadig den største dag i handlen både i fysiske butikker såvel som online. 

Som du kan ser her så falder Black Friday 2018 den 23. november og nogle butikker, som Skousen her eksempelvis, er allerede begyndt at tælle ned. For selvom der er mange penge at spare for forbrugerne, så er det også en kæmoe dag for butikkerne, da pengene sidder lidt løsere den dag end alle andre.

continue reading
1 visits |0 Comments

Pyskoterapi i Odense

posted by linksmanden 2 months ago

Det er de færreste der går gennem livet uden problemer, men det er desværre langt fra alle, der rent faktisk får talt om de problemer. 

Selvom det forventes at flere hunderede tusinde danskere døjer med psykiske problemer, er det stadig et tabu, som der er mange der ikke vil berøre.

Marchella Andersen er en psykoterapeut i Odense, der tilbyder terapi inden for mange forskellige felter. For ligesom vi kan forstuve håndledet, brække et ben, få halsbetændelse og lignenende forskellige fysiske skavanker, så er det også meget forskelligt hvor det psykiske kan halte lidt efter. 

continue reading
7 visits |0 Comments

Tjekker du dit forbrug?

posted by linksmanden 3 months ago

Generelt er priser på mobiltelefoni faldet gevaldigt over de sidste år, og det er blevet uhyre billigt at bruge sin mobiltelefon. Det KAN i hvert fald være det, der er nemlig rigtig mange, der betaler meget mere end de egentlig behøvede. 

Der findes stort set ikke nogen, der længere betaler for deres faktiske forbrug, men i stedet betaler man en fast pris for en given pakke, og betaler så kun, hvis der er noget det forbruges ud over dette. 

Problemet med disse pakker, er at man i langt de fleste tilfælde betaler for meget mere end man bruger, hvilket naturligvis er en af måderne som teleselskaberne tjener penge på kunderne på. 

Hvis du går med en fornemmelse af, at du betaler mere end du burde, så er der derfor rent faktisk også en god sandsynlighed for, at det er tilfældet. Hvis du vil tjekke det, er det bare at gå ind i din telefons historik og kigge lidt nærmere på, hvor meget data du bruger og hvor mange minutter du taler. 

Hvis dette er meget langt fra det du betaler for, kan

continue reading
1 visits |0 Comments

Alt om odds

posted by linksmanden 3 months ago

hvis du kender mig, så ved du også at jeg er vild med at oddse..

Jeg finder næsten altid mine tips her på alt om odds jeg er i sær glad for oddssystemet henze som jeg lærte om der

continue reading
3 visits |0 Comments
[]