Welcome! Blurpalicious is a social platform where you can create content and share it to the world!

User Profile @cloudhalb

follow:


cloudhalb's Posts

Microsoft Azure

Microsoft Azure er verdens største datacenter med millioner af servere forbundet over hele verden.

Azure har over 600 forskellige services man som bruger kan tilkøbe, og fjerne igen når det ikke længere er aktuelt.

Serviceudbudet spænder bredt, og det kan være alt lige fra nogle simple add-ons til komplette arbejdsprocesser du kan tilkøbe direkte i Azure. 

Eksempelvis kan du tilkøbe en SQL as a service, og leje din SQL server, og slippe for at investere i en on-prem licens, som ofte er ret omkostningstunge. Det samme gør jeg gældende med en Terminalserver as a service.

Vil du gerne i gang med at bruge Microsoft Azure, og sætte skub på din IT?

Kontakt MB Solutions i dag, på 76498300, eller besøg vores Microsoft Azure afdeling her

continue reading →
1 visits | 0 Comments|Reply

Microsoft Azure hosting

Med Azure får du mulighed for at løfte hele din it-infrastruktur til næste niveau. To af de helt store fordele ved Azure er at du 1) kan skalere efter behov, og 2) kan benytte dig af de mange services.

Skalérbarhed er en kæmpe fordel i forhold til fysiske it-installationer. Tidligere har det været således at øget kapacitet med været ensbetydende med en større installation og dermed øget investering. Sådan er det ikke med Azure.

Du lejer den kapacitet du har brug for, og denne kan du tilpasse efter sæson eller efter hvilke timer i døgnet du bruger mere kapacitet.

Den kan store fordel er Services. Med services skal det forstås at du lejer en bestemt service eller program i den periode du skal bruge det. Eksempelvis kunne det være SQL as a service. Du slipper med andre ord for at investere i en licens, men lejer blot og kan dermed spare mange penge. Det samme kunne være gældende med en terminalserver, hvor du istedet for investeringer lejer efter behov.

Mange af disse services (der fi

continue reading →
2 visits | 0 Comments|Reply

Cloud Hosting i dag

by cloudhalb2 months ago

Cloud hosting er fremtiden. Markedet for cloud løsninger er enormt, og rigtig mange virksomheder har cloud på deres "to-do" over fremtidige it-investeringer.

Men hvad er Cloud hosting?

Der er mange af-arter af cloud hosting. Hvad enten det er IaaS, PaaS eller SaaS - ja så er det i alle tilfælde cloud hosting, men ad hensyn til kompleksiteten er der stor forskel på de tre.

Private Cloud

Private cloud hosting er næste step, for når man har fundet ud af hvilket cloud setup man ønsker, skal man dernæst tage stilling til "hvor" man ønsker sin cloud. Private cloud er et lukket miljø som typisk er drevet af en lokal hosting virksomhed som driver datacentre denne hoster til kunder. Fordelene ved denne er at det i nogle tilfælde kan være mere sikkert, såfremt cloud miljøet er lukket på den rigtige måde.

Public Cloud

Public cloud er at benytte sig af en cloud løsning hos én af de globale cloud providere som eks. Microsoft Azure, Amazon AWS eller Google Cloud Platform.

Hvordan kommer jeg i

continue reading →
2 visits | 0 Comments|Reply
[]